Det gode liv i flere nuancer

Frihed til at bo i gedigne rammer med kvalitet og komfort

De 74 lejeboliger i 
Over Friheden fordeler sig på 2- og 3-værelses lejligheder – alle med skøn altan eller terrasse og med gennemlysninger næsten overalt. Lejlighederne er enkle og funktionelle og nemme at bo i, så livet helt ukompliceret kan videreføres fra villaen til den nye lejlighed med masser af kvaliteter. Her er fokus på tryghed, genkendelighed og komfort.

Den smukke hvide svane

SVANE Køkkenet har siden starten af 1950’erne holdt fast i den unikke kvalitet ned i alle detaljer. Alle låger, elementer og bordplader produceres på fabrikkerne i Vestjylland, hvor man sætter stor ære i at være ’nørdet’ gennem hele processen.

Respekten for klassisk dansk design og firmaets mange dygtige, innovative og kreative ildsjæle, gør SVANE Køkkenet til firstmovers i branchen – udfra devisen ’løsninger frem for kompromisser’ – altid med dansk design og dansk produktion i fokus.

Fællesskabet

Over Frihedens unikke fælles taghave er privat for beboerne, og er placeret på toppen af butikscentret. Her er grønne bede, siddemiljøer og hyggeligt legeområde – desuden indrettes et rummeligt fælleshus, hvor man kan afholde fællesspisninger og private arrangementer.